Välkommen till Brightec Group, Josef Barkenbom!

Får vi lov att presentera Josef Barkenbom, vårt senaste tillskott på säljarsidan för Brightec Home. Vi är så glada för alla våra medarbetare som kan vara med att ta Brightec Group till nya höjder.

Josef får frågan om han kan berätta lite kort om sig själv och hans bakgrund.

– Jag är 37 år gammal och bor sedan några år tillbaka i Stockholm. Jag är äldst av 5 syskon och har vuxit upp på flera olika ställen i Sverige. Som vuxen har jag bott både utomlands i London och Los Angeles men även på hemmaplan i Västerås, Jönköping och nu i Stockholm.

På frågan vad han har för fritidsintressen så förstår man att här har vi en kille som gillar att röra på sig.

– Jag älskar att resa. Om jag har möjlighet tar jag gärna båten och åker ut. Om jag ska fira semester någonstans så blir det till 100% en båtsemester på västkusten! Sedan vill jag självklart vara med min flickvän och umgås med henne. Och ibland blir det en del padel också.

Storstaden med pulsen och tempot är något han trivs med.

– Jag är uppvuxen i mindre städer men har alltid gillat pulsen och storstadstempot. Jag åker gärna till naturen, men helst i sällskap med en båt, skoter eller ett par skidor. 

Josef är lite av en mångsysslare och har gjort ganska många olika saker under sitt 37-åriga liv.

– Jag har jobbat som pastor, projektledare, säljare och programledare för en TV-show. Och som projektledare jobbade jag faktiskt en del med digitalisering av fastigheter.

Att nu få kliva in på Brightec Home och ännu en gång få jobba som säljare tycker han är spännande.

– Genom en god vän till både mig och Mikael Boman blev vi introducerade för varandra och att de sökte en säljare till Home. Det känns spännande att kunna ta våra produkter till nya kunder och även nya länder och få vara med att utveckla produkten och lyfta den till nya nivåer.

Tills sist får Josef frågan att om han fick önska sig precis vad som helst, vad skulle det i så fall vara.

– Då skulle jag vilja ta lite av vädret i Californien till Sverige och utöka svensk sommar med 3 månader.

Det arbetsfält Josef främst kommer inrikta sig på är Stockholms-området och Mälardalen.