Brightec Time

Brightec Time har mångårig erfarenhet inom forskning och utvecklande av avancerade tidsterminaler med touchskärmsteknik, vilka idag bland annat används specifikt med sofistikerade molnbaserade webbapplikationer för Workforce Management, Time & Attendance samt Payroll. Vi står för design, konstruktion, kalibrering och tillverkning i världsklass.

Fantasi och problemlösning – Framtidsfokus – Engagemang – Långsiktigt partnerskap, genomsyrar Brightec Time liksom hela koncernen.

I koncernen ingår bolagen Brightec Production och Brightec Security – vilka besitter bred kompetens och bistår med lösningar för de allra flesta behov och önskemål inom konstruktion och mekanik samt säkerhetslösningar.

Läs mer

Med siktet inställt mot framtiden

Det är allmänt känt att vi inom en femårsperiod kommer att se minst 95 % av de globala Workforce Management applikationerna drivas och distribueras via innovativa molnbaserade lösningar. Vårt mål är att bereda vägen och hjälpa företag, stora som små, att ligga i framkant av utvecklingen genom att tillhandahålla moderna terminaler förberedda för webb.

Våra terminaler är designade, konstruerade och utvecklade för såväl dagens som morgondagens moderna, innovativa webbapplikationer. Med tanke på ständigt föränderliga tekniker för webbapplikationer vet vi att när en avancerad och komplex webb-app körs på en billig och svag hårdvara försämras dess kapacitet – oavsett hur väl designad applikationen i fråga är. Vi brukar jämföra med att köra en sportbil med traktordäck. Vår teknik ger din webb-app bästa möjliga förutsättningar. Kort sagt – vi är din Workforce Management-applikations bästa vän!

Varmt välkommen att kontakta oss på Brightec Time!