Brightec Security

Inom Brightec Security skapar vi värde för våra kunder genom goda långsiktiga samarbeten där vi är våra kunders trygga partner. Vi är specialiserade på smarta säkerhetslösningar inom nykterhetskontroll, nyckel- och objekthantering samt digitalisering av fastigheter och trapphus.

Sedan 1995 har vi haft förmånen att få arbeta med projekt över hela landet. Vi månar om våra kundrelationer och strävar alltid efter att du ska känna dig fullkomligt trygg med såväl våra produkter och tjänster som med oss inom företaget.

Fantasi och problemlösning – Framtidsfokus – Engagemang – Långsiktigt partnerskap, genomsyrar Brightec Security liksom hela koncernen.

I koncernen ingår bolagen Brightec Production och Brightec Time – vilka besitter bred kompetens och bistår med lösningar för de allra flesta behov och önskemål inom konstruktion och mekanik samt terminallösningar.

Läs mer

På Brightec Security har vi lång erfarenhet av att tillhandahålla säkerhetslösningar till företag och offentlig sektor inom nyckelhantering, objekthantering och stationära alkotester.

Vi erbjuder även fastighetsbranschen en kraftfull kommunikationsplattform för kommunikation och information mellan hyresgäst och fastighetsägare. Plattformen skapar goda möjligheter till hållbar delningsekonomi för hyresgäster och smarta digitala trapphus. Den innehåller även ett smidigt passage- och bokningssystem för exempelvis lokaler och tvättstugor.

Då vi vill bygga långsiktiga relationer med såväl våra kunder som våra samarbetspartners lägger vi stort fokus på personlig service, ett genomarbetat helhetstänk och stort engagemang i det vi gör.

Brightec Security erbjuder idag ett antal säkerhetstjänster så som:

  • Nyckelhantering – där vi erbjuder en rad olika säkra och tidsbesparande lösningar för smartare nyckelhantering. Syftet är att skapa ordning och reda som ger effektivare och smartare arbetssätt. Vi erbjuder moderna och innovativa lösningar inom digital och elektronisk nyckelhantering.
  • Objekthantering – för att skapa ordning och reda på alla de lösa objekt som dagligen hanteras av olika personer inom en verksamhet. Vi tillhandahåller smarta system för säker värdeförvaring med 100 % spårbarhet på såväl objekt- som användarnivå, samt tjänster inom objekthantering till företag inom värdetransporter och bevakningsbranschen.
  • Brightec Home – en molnbaserad tjänst som ger dig som fastighetsägare nöjdare kunder, färre felanmälningar och mindre administration. Vår kraftfulla kommunikationsplattform skickar automatiskt ut dina meddelanden i flera olika kanaler för att nå ut till alla dina hyresgäster. Dessutom skapar vi möjligheten för delningsekonomi bland de boende som är till nytta för såväl miljö som plånbok. Det har aldrig varit enklare och kostnadseffektivare att koppla upp dina trappuppgångar och njuta av den digitala världens alla fördelar. Några av de produkter vi erbjuder tillsammans med vår molntjänst är: mobilapp, digital entrétavla, tvättstugebokning och passagekontroll – allt integrerat med FastAPI.
  • Alkolås – i form av en alkolåsterminal som hjälper företag och organisationer att kontrollera nykterheten hos sina anställda. Istället för ett alkolås i det utförande vi är vana att se dem, använder vi här stationära nykterhetstester som aktiveras med personlig identifiering. Systemet är tidsbesparande, vilket är en stor fördel för en lång rad branscher. Vi har idag många kunder inom logistik, ambulans, räddningstjänst och industri. Vi arbetar för att inspirera företag och organisationer inom olika branscher att visa ansvar och skapa en trygg arbetsplats med hjälp av stationära nykterhetstester. Med modern teknik och innovativa lösningar kan alkotesterna även kopplas till våra elektroniska nyckelskåp och objekthanteringssystem.

Varmt välkommen att kontakta oss på Brightec Security!