Brightec Production

Brightec Production är specialiserade på tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer med hög precision, i huvudsak i små och medelstora serier men kan även leverera detaljer i större serier. Här finns mer än fyrtio års erfarenhet av problemlösning samlad, samtidigt som vi besitter en bred teknisk kompetens. Vi är en helhetsleverantör som genom starka partnerskap kan hjälpa våra kunder med konstruktion, konsultation, ta fram prototyper och mycket mer.

Fantasi och problemlösning – Framtidsfokus – Engagemang – Långsiktigt partnerskap, genomsyrar Brightec Production liksom hela koncernen.

I koncernen ingår bolagen Brightec Security och Brightec Time – vilka besitter bred kompetens och bistår med lösningar för de allra flesta behov och önskemål inom säkerhets- och terminallösningar.

Läs mer

Med gedigen kunskap och lång erfarenhet av tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer erbjuder Brightec Production allt från konsultation och konstruktion till tillverkning och montage. Våra samarbetspartners återfinns bland landets kunnigaste och mest erfarna underleverantörer, alla med mycket gott renommé, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar där vi finns med hela vägen – från inköp och tillverkning till montage av färdig produkt.

Inom Brightec Production erbjuder vi:

  • Svarvning – Vi svarvar i dimensioner upp till 65 mm med hög precision och kvalitet. Med gedigen teknisk kompetens hjälper vi dig att finna rätt lösningar och metoder för att passa dina behov och din produkt. Vi svarvar i de flesta material och klarar komplexa detaljer som kräver mycket hög precision.
  • Fräsning – Vi har lång erfarenhet av fräsning och erbjuder fräsning av allt från enkla till mycket avancerade detaljer. Med vår höga kompetens och erfarenhet i bagaget rådgör vi gärna med dig kring det du behöver eller hjälper dig ta fram en konstruktionslösning där vi utgår ifrån dina och din produkts behov.
  • Svetsning – Oavsett material hjälper vi dig att finna den bästa lösningen för just ditt svetsjobb. Många gånger har vi även tagit fram de olika detaljerna som ingår och vi kan även stå till tjänst med helhetslösningar då vi har ett stort och professionellt nätverk av underleverantörer.
  • Montering – Vi erbjuder noggrant utfört montage av hög kvalitet på vår montageavdelning. Vi erbjuder även helhetslösningar åt våra kunder då vi samarbetar med ett stort nätverk av välrenommerade och yrkesskickliga underleverantörer. I ett helhetsprojekt hjälper vi dig igenom såväl inköp som tillverkning och montering.
  • Konsultation – Vi tänker gärna utanför boxen. Med lång branscherfarenhet, fantasi och kreativitet hjälper vi dig med problemlösningar kring produkter och processer. Vi är din trygga partner kring din affärsidé, stora drömprojekt eller uppfinning.

Kort sagt – vi kan konstruktion och produktion. Tveka inte att låta oss konsultera dig i dina frågor och funderingar.

Varmt välkommen att kontakta oss på Brightec Production!